A legjobb mobiltelefon tok webáruház

A minap végre megleptem magam a legújabb iPhone készülékkel. Eddig sosem használtam Apple okostelefont, így itt volt az ideje, hogy beszerezzek egyet, mert a régi Samsungom, hát… Mit is mondjak, nem volt a régi már. Egyrészt rettentően lassú volt szegény, másrészt pedig nagyon untam a 3-4 éve megszokott formáját. Még egy szerencsétlen védőtokot sem tudtam rá találni, annyira régi modell volt már.

Amikor otthon kibontottan megláttam, hogy valóban olyan gyönyörű az iPhone 7 amilyennek mondták és a képeken láttam. Úgy gondoltam vétek lenne egy iPhone tok alá rejteni ezt a készüléket, azonban eszembe jutott az a kevésnek egyáltalán nem mondható összeg, amit a kasszánál hagytam az Apple üzletben, továbbá felrémlett ismerősök betört kijelzős telefonjainak rémképe. Rájöttem, hogy csak egy prémium iPhone 7 tok jöhet számításba nálam, így elkezdtem megkeresni a legjobb védőtokokkal foglalkozó hazai webshopot. Szerencsére nem kellett olyan hosszan keresnem míg megtaláltam a www.phonebox.hu weboldalt, amin mindent megtaláltam amit kerestem, egyszerre. Választottam pontosan illeszkedő üvegfóliát is, és egy tökéletes tokot, ami végre nem egy egyszerű aluljárós borzalom, és nem nyúlik ki 2 hét használat után.

A legjobb az egészben, hogy ingyen szállítottak házhoz, és a futár már a megrendelés másnapján csöngetett. Nekem bevált, ezért bátran ajánlom mindenkinek, akinek bármilyen mobiltelefon tartozékra lenne szüksége. Ha pedig esetleg nem találnád azt ami számodra megfelelő lenne, nyugodtan írj nekik. Én is ezt tettem, és már fél óra múlva válaszoltak a kérdéseimre.